REFERENSER


"I have worked with Anna for many years, both for my personal development and also for leadership team development. Anna is great to work with in all ways. She is inspiring, challenging and have a deep understanding in what drives different types of people. She is very action oriented and very good at concluding big topics into clear actions for the team and individuals. She is open and gives lots of energy to everyone around, always"

Petter Renberg, Finance director EONVi kontaktade Anna Ugander för att få en inspirerande workshop om mental hälsa, men vi fick så mycket mer. Genom att varva teori med praktiska övningar på ett smart sätt fick vi verktyg med oss som vi kan använda oss av både i företaget och privat. Vi går därifrån med en ökad kunskap om hur vi ska leda oss själva och en ökad förståelse för hur olika vi är och vad vi drivs av. Det är oerhört värdefullt för oss.

Anna bjöd på sig själv på ett fantastiskt sätt och dagen präglades av både skratt, allvar och eftertanke. Vi är väldigt tacksamma för att vi fått en bra dag med saker som kan förbättra för oss som företag och individer framöver.

Peter Eriksson, Redovisningschef AffärsverkenFör mig är Anna Ugander det självklara valet när vi har behov av kompetenta och entusiasmerande coacher, handledare eller föreläsare kopplat till individuell-, ledar- eller grupputveckling. De har på ett utmärkt sätt utbildat våra potentiella ledare samt hjälpt grupper och ledare framåt i sin utveckling. Det blir helt enkelt otroligt bra när StagneUgander är inblandade.

Håkan Ljungqvist, HR Director at Volvo Construction Equipment AB


Som coach hjälpte du mig att hitta en struktur i mitt inre kaos, genom ett antal olika verktyg och modeller. Du var närvarande och genuint intresserad av att hjälpa mig, vilket är proffsigt. Framför allt så lyssnade du på mig och tryckte inte ner en massa sanningar som jag redan visste. Du gav mig även handledning och fick mig att tänka till, det var bra! Det är först mycket senare som jag förstått vad det betydde. Du gav mig utrymme att få tycka till och styrde mig snyggt framåt med frågor som var bra för mig. Du satte mig i centrum, vilket gjorde mig mer bekväm och därmed skapade du förtroende och tillit. 
Du är helt enkelt bra på det du gör och jag skulle utan tvekan ta kontakt med dig igen.

Björn, Ledare IKEA

.